top of page

Gezocht: Nieuwe ProMed Voorzitter 

Nieuw logo ProMed_edited.jpg

International students are encouraged to apply and equally considered. However, the board positions are in Dutch, so good command of the Dutch language is necessary.

ProMed zoekt een nieuw parttime bestuur! Ben jij geïnteresseerd in medisch onderwijs? Wil je samenwerken met studenten én docenten om het onderwijs te verbeteren? En wil je geneeskundestudenten vertegenwoordigen? Solliciteer dan voor het bestuur van ProMed! ProMed is een overkoepelend medezeggenschapsorgaan dat alle onderwijscommissies bij elkaar roept om in een vergadering samen de discussies en uitdagingen aan te gaan. Je bent het aanspreekpunt voor de commissies. Daarnaast ga je door het jaar heen met elkaar naar congressen, feesten en seminars. Als bestuur zorg je verder voor de nodige kennismakingsactiviteiten, borrels en diners.

Als bestuur word je veel bij het onderwijs betrokken. Je denkt mee over oplossingen en verbetering in zowel de bachelor als master. Studenten geneeskunde kunnen bij jou meldingen kwijt, opmerkingen maken of vragen stellen. Jij zorgt ervoor dat dit wordt meegenomen door de faculteit.

We zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in de organisatie van de gezondheidszorg en de studie geneeskunde. Ervaring is niet vereist, de functies zijn goed te combineren naast de studie en/of hobby’s, je kan (gratis) mee naar landelijke congressen en activiteiten en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden!

Voor het aankomende jaar zijn we als eerst op zoek naar een voorzitter en later komen de andere functies op te staan. De voorzitter geeft leiding tijdens onze ProMed vergaderingen en de vergaderingen met de coördinatoren van de Bachelor en Master. Verdere informatie over de positie als voorzitter, kun je bij het kopje functie specificaties lezen.

Stuur uiterlijk 20 mei om 12:00 uur je cv en motivatiebrief naar promed@umcg.nl.

Voor meer functiespecifieke informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.promedgroningen.nl, mailen naar promed@umcg.nl of contact opnemen met ons (zie onze nummers hieronder). Wij zijn bereikbaar om je meer te vertellen over ProMed en de functies!

 

Met vriendelijke groet,

Jason Chan, uitgaand voorzitter (06-19773202)

Elise Broersen, uitgaand secretaris (06-37792636)

Jasmijn Meerlo, uitgaand penningmeester (06-37291012)

Functie specificaties:

VOORZITTER

Als voorzitter van ProMed leid je de vergaderingen waarin +- 25 studenten van alle onderwijscommissies zitting nemen. Als voorzitter heb je zowel een bachelor- als een master portefeuille. Hierdoor ben je ook eens per 4 weken de voorzitter tijdens de vergadering van het Bachelor Overleg Geneeskunde (BOG) en ben je eens per 6 weken de voorzitter van het Master Overleg Geneeskunde (MOG). Hierbij zitten ook de programmaleiders. Je werkt binnen de faculteit nauw samen met ProDent, ProMove en de prodecaan en op universiteitsbreed niveau met de universiteitsraden. Op landelijk niveau ben je eens per 6 weken aanwezig tijdens de landelijke vergadering van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). 

Door het jaar heen ben je de kartrekker van het bestuur en kun je al je ideeën over lezingen, workshops en samenwerkingsverbanden met alle mogelijke organen kwijt. Deze functie kost ongeveer 20 uur per week, maar afhankelijk van de vergaderingen die gepland zijn, kan het meer of minder zijn. 

Ben jij iemand die sterk in je schoenen staat en zou je je leiderschapskwaliteiten en je kennis over het onderwijs binnen geneeskunde willen ontwikkelen? Solliciteer dan als voorzitter!

bottom of page